Bitcoin koersverwachting 2018

de koersverwachting voor de bitcoin in 201. koersverwachting bitcoin .

Bitcoin koers verwachting 2018

Bij de bitcoin zijn extreme koersveranderingen eerder regel dan uitzondering. De ene dag kan de bitcoin koers met tientallen procenten stijgen, om de volgende dag weer flink te dalen. Om de juiste beleggingsbeslissingen te maken, is het belangrijk de bitcoin koers goed in de gaten te houden. Maar wat is de bitcoin koersverwachting 2018, waar je je alvast mentaal op voor kunt bereiden? Je leest het in dit artikel.

De huidige bitcoin koers

De bitcoin is op dit moment ongeveer 6600 euro waard. Op het moment dat jij deze tekst leest, is de waarde van de bitcoin misschien weer gestegen of juist gedaald. Om de huidige bitcoin koers te checken, kun je diverse websites raadplegen. Wij raden je aan de koers minimaal eens per dag te controleren, want er komen regelmatig extreme koersveranderingen voor. Deze veranderingen kun je alleen bijtijds opmerken als je de koers regelmatig checkt. En merk je de veranderingen op, dan kun je hier slim en snel op inspelen.

De bitcoin koers verwachting 2018

De afgelopen zes maanden is de koers van de bitcoin vrijwel continu gestegen, enkele uitzonderingen daargelaten. Kijken we naar de langere periode van een jaar, dan zien we ook vrijwel alleen stijgingen in de koers. De meest recente grote daling in de koers, vond plaats op 12 november. Na deze koersdaling, die je zelfs in de grafiek van 1 jaar kunt zien, is de koers echter weer gestegen.

Omdat de koers van de bitcoin al ruim een jaar aan het stijgen is, zijn onze verwachtingen positief. Wij verwachten dat de koers blijft stijgen, al zal het misschien niet altijd even hard gaan. Omdat 2017 al bijna voorbij is, is de kans op een nieuwe daling klein. Daar komt nog bij dat er net een grote daling geweest is. Dit maakt de kans op een nieuwe daling ook kleiner. In 2018 kan de koers nogmaals flink dalen, maar wij denken niet dat dit in 2017 nog gaat gebeuren. Mocht de koers toch dalen, dan is de kans groot dat de bitcoin hier weer bovenop komt. Dit gebeurde namelijk ook in november, toen de koers flink daalde.

De verwachtingen voor 2018 zijn positief. Hoewel het lastig is de koers van 2018 nu al te voorspellen, verwachten wij een stijging. Er zijn zelfs specialisten die denken dat de bitcoin over 10 jaar 100.000 dollar waard is. Dit is misschien wel een hele hoge schatting, maar er zitten zeker stijgingen aan te komen. Niet alleen in 2017 en 2018, maar ook zeker daarna.