Bitcoin cash koers

koers-bitcoin

Bitcoin cash koers

Er zijn vele verschillende cryptomunten. Eén van de bekendste cryptomunten is de bitcoin, maar je hebt ook de bitcoin cash. Veel mensen halen de bitcoin en de bitcoin cash door elkaar. Toch gaat het om twee verschillende cryptomunten. Wil je handelen in de bitcoin cash, dan hanteer je de bitcoin cash koers. Let op: dit is een andere koers dan de bitcoin koers.

Op deze pagina lees je meer over de bitcoin cash en de bitcoin cash koers. Ben je van plan in deze cryptomunt te investeren, dan is de informatie op deze pagina zeker interessant.

Bitcoin cash: een korte introductie

De bitcoin cash is, net zoals de bitcoin, een decentraal systeem om onderling betalingen te verrichten zonder tussenkomst van een autoriteit. Dit wil zeggen dat de bitcoin cash ook een cryptomunt is, net zoals de bitcoin. Waar de bitcoin ook wel afgekort wordt met BTC, wordt bitcoin cash ook wel BCC genoemd.

De bitcoin cash wordt vaak verward met de bitcoin. Dit is niet zo vreemd, want de namen van de cryptomunten lijken veel op elkaar. In feite is de bitcoin cash een afsplitsing van de bitcoin. Tot en met blockchain 478558 waren de munten identiek, maar nu is de bitcoin cash echt anders dan de bitcoin. De bitcoin cash is afgesplitst van de bitcoin door onenigheid tussen de miners. Omdat zij op bepaalde vlakken meningsverschillen hadden, is de bitcoin cash uiteindelijk een zelfstandige cryptomunt geworden. Nu kun je dus in de bitcoin en in de bitcoin cash handelen: twee verschillende cryptomunten.

De bitcoin cash koers

Net zoals bij de bitcoin het geval is, heeft de bitcoin cash geen vaste waarde. Dit betekent dat de bitcoin cash koers continu kan stijgen of dalen. Wil je handelen in de bitcoin cash, dan check je de bitcoin cash koers. Door deze koers te checken, kom je erachter of dit het juiste moment is om te kopen of verkopen. Is de koers laag, dan kun je bitcoin cash munten kopen. Is de koers hoog, dan is het een goed moment om jouw bitcoin cash te verkopen. Om de juiste beleggingsbeslissingen te maken, is de bitcoin cash koers onmisbaar.

De actuele bitcoin cash koers kun je op diverse websites vinden. Heb je een grafiek met koersgegevens gevonden? Check dan eerst of dit de grafiek is met gegevens over de bitcoin cash koers, niet de bitcoin koers. Handel je in de bitcoin cash, dan heb je namelijk niets aan de bitcoin koers.